CAHIERS DE GÉOGRAPHIE DU QUÉBEC. Vol. 31, núm. 83, Setembre 1987 - Valdovinos, Núria (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 1989)
CAHIERS DE GEOGRAPHIE DU QUEBEC, vol. 31, núm. 83, Setembre 1987, Universitat de Laval, Número monografic sobre Espaces et Femmes, 322 pp.