"Geopoint 82: les territoires de la vie quotidienne" - Nogué i Font, Joan; Sabí i Bonastre, Joan (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 1983)
Els proppassats dies 26 i 27 de maig se celebrà a Avinyó el IV Col·loqui Geopoint 82. El Grup Dupont proposava per enguany la discussió d'un tema que prometia ser molt interessant i suggeridor: Les territoires de la vie quotidienne. (Recherches de niveaux signifiants dans l'analyse géographique).