KING, CUCHLAINE A. M. Physical geography - Domingo i Morató, Montserrat (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 1985)
KING, CUCHLAINE A.M., Physical Geography, Basil Blackewell, Publisher, Oxford. Versión castellana, &gra& Pica, OikosTau, S.A.; Elementos de Geografía: 10; Vilassar de Mar (Barcelona) 1984. 540 pp., bibliogr. e índices.