Resum de la trobada "Organització i administració del territori en la Catalunya Autònoma dels anys 80" (Barcelona, setembre 1984) - Riera i Figueras, Pilar (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 1985)
Organització i Administració del Territori a la Catalunya Autònoma dels anys 80 va ser el títol d’una trobada que va tenir lloc a Barcelona dins del marc de la Universitat Internacional Menéndez y Pelayo, al setembre de 1984, sota la direcció d’Enric Lluch i Martín. Els temes que es van debatre van ser els següents: l’administració territorial local, la divisió territorial, la planificació territorial i la nova llei electoral. Són quatre qüestions encara pendents i la seva resolució tindrà una repercussió decisiva en l’organització i administració de Catalunya.