La Cartoteca de la UAB: notes per a una guia de l’usuari - Alegre i Nadal, Pau (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 1985)
La nota pretén informar a l'usuari interessat sobre l'organització de la Cartoteca de la UAB. Es descriuen i justifiquen els principals aspectes que caracteritzen els instruments de control de la cartografia disponible. En primer Iloc, l'ordenació física dels documents en el dipòsit i la seva relació amb l'inventari. En segon lloc, la nota s'estén sobre el sistema de referenciació geogràfica utilitzat per a la confecció del catàleg. En última instància aquest instrument de control és el que permet a l'usuari respondre a la pregunta: de quina informació cartogràfica disposo en la Cartoteca per al meu àmbit d'estudi.