ESTALELLA I BOADELLA, H. La propietat de la terra a les comarques gironines - Roca i Torrent, Anna; Selamaña i Serra, Isabel (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 1984)
ESTALELLA I BOADELLA, H.1984, La propietat de la terra a les comarques gironines, Col·legi Universitari de Girona, Gràfiques Curbet, Girona, 385 pp.