COROMINAS, J. Geologia i planificació teritorial - Miró Orell, Manuel de (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 1984)
COROMINAS, J., 1982, Geologia i planificació territorial, Direcció de Política Territorial. Generalitat de Catalunya, 37 pp.