L’ecologia política de la deforestació. Notes entorn de tres contribucions al tema d’estudi - Kallis, Giorgos (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2008)
Aquest estat de la qüestió introdueix tres contribucions recents al tema de la desforestació utilitzant la perspectiva de l’ecologia política. Els casos d’estudi examinats, l’oest dels EUA, Indonèsia i l’Índia, palesen les relacions de poder i les qüestions distribucionals que envolten les pràctiques de gestió forestal en aquests tres contexts geogràfics. Un punt focal dels tres llibres és, doncs, qui se’n beneficia i qui hi perd pel que fa als processos de canvi ambiental generats per la gestió forestal.